Når dit barn starter i skole, sørger vi for undervisningen, der sikrer, at dit barn udvikler kompetencer indenfor en række områder: Sprog, matematik, kreativitet og musik, krop og bevægelse samt engagement og fællesskab.

 

Når dit barn er starter i 0. klasse, vurderer vi barnets sprog. Børnehaveklasselederen bruger sprogvurderingen til at tilrettelægge undervisningen, så den tager udgangspunkt i det enkelte barns sproglige forudsætninger.

Og en god måde at lære på er gennem nysgerrighed. Derfor ser vi blandt andet leg som en essentiel vej til dit barns læring.

Sammenspil og fællesskab er desuden en vigtig del af dit barns læring og trivsel. Her er det ikke bare i sammenspil med dit barns egen klasse, men allerede fra børnehaveklassen arbejder dit barn sammen med børn fra andre klasser. Det kan være i temauger, fordybelsesdage eller projekter, der involverer hele eller dele af skolen, og som skaber det store fællesskab.

Nogle gange ser skoleskemaet anderledes ud, end det plejer. Skovvangsskolen og mange andre aarhusianske skoleklasser deltager i First Lego League - en robotkonkurrence, der gennem leg med klodser og kodning vækker børn og unges interesse for teknologi og naturvidenskab. Hør, lærer Rasmus Bilde og børnene fra Skovvangsskolen fortælle mere om hvorfor det er sjovt at lære nyt i undervisningen.

Se video på Facebook